Skræddersyet softwareudvikling

Skal du have udviklet en skræddersyet løsning til din virksomhed? Vi hjælper med at rådgive, designe og udvikle skræddersyede digitale løsninger.

 

Median software

Få skabt præcis den løsning jeres virksomhed står og mangler

Ikke alle systemer passer til alles behov. Nogle gange skal man udvikle den skræddersyede applikation som bedre passer til virksomheden.

Skræddersyede applikationer kommer i mange forskellige former og vi er med hele vejen omkring rådgivning, planlægning, design, udvikling og drift af jeres nye, skræddersyede løsning.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe værdi for jeres virksomhed gennem softwareudvikling og skræddersyede applikationer. 

Fra ide til værdi

Moderne softwareapplikationer kan være komplekse, der kan være mange forskellige andre systemer, der også skal integreres til. I praksis udvikler vi skræddersyede applikationer som hænger sammen med virksomhedens øvrige systemer, således den nye applikation ikke fungerer uafhængigt af resten af virksomheden.

Sammen med os går vi fra ide til færdigt produkt og til værdiskabelsen for jeres virksomhed. En skræddersyet applikation er i konstant udvikling og der kommer jævnligt nye ideer som skal realiseres. Vi står klar til at realisere jeres ideer.

En skræddersyet applikation består også typisk af flere mindre applikationer som arbejder sammen. Vi udvikler forskellige applikationer som fx. databaser, backend, frontend, API og det, der skal til for at alle disse applikationer kan arbejde sammen som een ny, skræddersyet applikation.

 

Projektstyring og levering til tiden

Vores udviklere har alle sammen mange års erfaring i at udvikle software. Denne erfaring bygger vi på, således vi styrer jeres softwareprojekt sikkert hen mod de forskellige leverancer. Som kunde er du en stor del af dette og du vil opleve at være i nær kontakt til vores udviklere under hele forløbet.

Vi ved godt at der kommer ændringer til kravene, nye ideer, forretningskritiske beslutninger skal træffes som kan vende op og ned på applikationsudviklinen. Dette er noget vi forventer. Vi arbejder agilt og leverer løbende værdi i projektet, således i som virksomhed hurtigt ser applikationen i brug og sammen kan vi justere projektet, således vi hele tiden holder værdiskabelsen i fokus.

 

Løbende udvikling

Median tilbyder softwareudvikling på timebasis, hvilket betyder, at du som kunde får adgang til vores dygtige IT-konsulenter og programmører, når du har behov for programmering. Uanset om du har brug for nogle spredte timers assistance eller længerevarende projektforløb, er vi klar til at hjælpe.

Når du vælger Median som din softwareudviklingspartner på timebasis, vil du arbejde sammen med vores dygtige IT-konsulenter. Normalt vil det være den samme IT-konsulent du arbejder sammen med. På den måde sikrer vi, at den viden om din virksomhed, dine processer og de tilknyttede programmer, vores IT-konsulenter allerede har ikke går til spilde. På den måde får du også mest muligt ud af vores arbejde.

Vi tror på at det bedste resultat opnås ved at inddrage dig som kunde i hele processen. Sammen med vores IT-konsulent prioriterer i opgaverne og dermed får i udviklet det i ønsker og i den rækkefølge som passer bedst med jeres forretning.

 

Moderne Frontendudvikling

Hvad enten du skal have udviklet et nyt website, en webservice, en Progressive Web Application (PWA) eller vedligeholdt en eksisterende backend så er det vigtigt at det sker sikkert og effektivt. Samtidig er det også vigtigt at man får udviklet en applikation som er meningsfuld for slutbrugeren og som er let, og intuitiv at bruge.

Moderne frontendudvikling dækker over alt fra de populære SPA applikationer over klassiske webapplikationer, mobile websites og apps.

I fællesskab finder vi den løsning som passer bedst til jeres virksomheds behov og de brugere som skal bruge applikationern og sikrer at deres arbejdsgang bliver mere effektiv.

API Udvikling

De fleste moderne applikationer bruger et API. Enten skal de hente data fra andre systemers API og bruge disse data, eller applikationen skal selv udstille et API for at andre systemer kan integrere med applikationens data.

Uanset om det er den ene eller det er den anden vej data skal flyde mellem applikationer så har vi erfaring i at opbygge robuste og skalerbare API, samt bruge andre applikationers API’er til at hente data ud fra. 

API’et er et stort fokusområde i moderne applikationer, da det er første skridt mod at man kan automatisere og integrere mellem sine eksisterende applikationer. 

Cloud eller eget datacenter?

Når applikationen skal ud og tages i brug tager vi stilling til hvordan infrastrukturen skal være omkring den. Vi har bred erfaring med Microsoft Azure Cloud til at drifte applikationer fra, men råder også over egne servere i et professionelt datacenter.

Ofte vil vi sammen kigge på behovet for alt fra sikkerhed til tilgængelighed og pris og ud fra dette træffe en beslutning om driften af den nye skræddersyede applikation.

Vedligehold af applikation

Alle applikationer vil udvikle sig løbende, vores strategi for udvikling er at lave en version af applikationen så tidligt som muligt for at få en masse feedback fra de personer som skal bruge det hver dag. Det vil også sige at der pågår løbende vedligehold og rettelser af applikationern – også nye ideer.

Er samarbejdet med en tidligere samarbejspartner gået i hårknude tager vi gerne over. Vi overtager gerne vedligehold og drift af eksisterende løsninger og sikrer en stabil drift og et professionelt samarbejde omkring udviklingen.

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

15 + 5 =