Integrer dine systemer og skab mere værdi

 Integration mellem dine systemer kan være en stor mundfuld, men det er det hele værd, værdien er ofte større end indsatsen. Skab mere værdi for din forretning ved at integrere dine systemer.

 

Median software

Hvordan kan system integration skabe mere værdi for forretningen?

Enhver virksomhed bruger forskellige systemer og tilpasser ofte deres arbejdsgang til disse systemer fordi det er for svært at få systemerne til at tale sammen og udveksle data.

Vi har flere års erfaring med at integrere systemer og skabe forretningsværdi. Lad os sammen se hvor der er muligheder i jeres systemer for integration og trin for trin skabe mere værdi ved at integrere systemerne.

Lad os hjælpe jer →

Eksterne og Interne Integrationer

Vi har lang erfaring med at integrere eksterne systemer ind i virksomheden. Det kan være alt fra at læse data fra andres systemer og ind i egne systemer eller at udstille egne data til andre via et API. Vi integrerer også interne systemer således hverdagen digitaliseres og optimeres til at bruge tid på de vigtige opgaver hvor man bedre kan udfolde sin kreativitet.

Software Integration

Når man snakker om software integration snakker man også om at øge sin evne til at konkurrere på markedet. Som IT ansvarlig eller virksomhedsejer ved vi godt at det ikke er det enkelte system som giver vores virksomhed en konkurrencemæssig fordel overfor konkurrenterne.

Det som virkelig skilder os fra konkurrenterne er vores evne til at synkronisere systemer på tværs af virksomheden, vores evne til at implementere vores strategi gennem IT mæssige tiltag og evnen til at skabe en unik systemarkitektur, hvor alle virksomhedens systemer agerer som eet stort system. Det kan ikke kopieres – dette giver en konkurrencemæssig fordel.

Fremtidssikrede Systemintegrationer

Måske har du allerede integrationer i virksomheden, men de er dårligt dokumenterede og ingen husker hvorfor de blev lavet – det gør vi op med og leverer integrationer som er veldokumenterede og i tråd med virksomhedens strategi således at der også i fremtiden er styr på integrationer og hvordan de understøtter virksomhedens strategi.

Eksempler på integrationer

Alle disse eksempler er blot nogle af de opgaver vi har løst sammen med vores kunder. Hvis du er nysgerrig, så kontakt os og få en uforpligtende snak.

  • Synkroniser kundedata fra CRM til Regnskabssystem – kundedata er altid opdateret begge steder.
  • Udtræk af data fra regnskabsdata til månedsrapporter og Business Intelligence
  • Lukke ordre i CRM når der bogføres faktura i regnskabssystem
  • Bogføre salg i regnskabssystem når der sælges i webshop

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

2 + 2 =