FORM|DATA

FORM|DATA er en Software as a Service (SaaS) platform som hjælper virksomheder med leadgenerering og konsulentarbejde ved at tilbyde online beregnere og scorecards.

 

Baggrunden

Samarbejdet med FORM|DATA handler om at opbygge en SaaS platform til at hjælpe med lead generering. Behovet for at kunne generere nye leads til en salgsafdeling er født i et samarbejde mellem Median ApS og Softsense ApS. Det vil sige at platformen udspringer af et behov for hele tiden at kunne generere nye kunder til sin virksomhed.

Casen

Med et scorecard eller en online beregner er det muligt at tiltrække flere og bedre kvalificerede leads til salgsafdelingen. Online beregnere giver et hurtigt overslag til en kunde og samtidig et lead ind i salgsafdelingen hos virksomheden.

Med et scorecard er det typisk til mere komplekse løsninger vi hjælper. En kunde har eksempelvis brug for et overblik over situationen indenfor en service vores kunder leverer. Dette behov kan indledningsvist kortlægges ved at svare på et batteri af spørgsmål (scorecardet). Efterfølgende tildeles svarene så forskellige points og der kommenteres på svarenes værdi og dette sendes tilbage til det nye lead. 

Alle efterfølgende kontakter med det nye lead/kunde vil nu tage udgangspunkt i dette spørgeskeme og skal der kortlægges yderligere kan der sendes et specialiseret eller uddybende scorecard til kunden. 

 

Resultater

FORM|DATA er i dag en selvstændig service man som virksomhed kan købe sig ind i på en abonnementsordning (SaaS). Den er udviklet til at styrke en virksomheds leadgenerering og kan integrere med flere forskellige systemer via webhooks. 

FORM|DATA er en moderne SaaS platform til at hjælpe virksomheder med at generere en fast strøm af leads ind til deres salgsafdeling.

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

15 + 15 =