Dine forretningsideer, forstærket af vores kode.
Softwareudvikling ud fra robuste principper. Software som er designet til jeres kunder.

Softwareudvikling


Agile principper er hjørnestenen i moderne softwareudvikling. Når man er kundedrevet leverer man godt software til sine kunder og har dem hele tiden med i processen. Dette tætte samarbejde skaber en synergieffekt og resultatet er software som passer til kunderne og som er fleksibelt og robust. 

Dette beskriver godt hvordan vi arbejder, vi tror på at vi kun opnår det rette resultat i samarbejde med kunden. Dette betyder også at et samarbejde med os betyder at man er en aktiv del af processen. Det er vores erfaring at i det lange løb skaber dette bedre software og gladere kunder.

Vi bygger robust of fleksibelt software samtidig med vi laver drift og vedligehold af eksisterende løsninger. Vores kompetencer spænder vidt og vi arbejder blandt andet med følgende typer softwareudvikling:

Teknologimæssigt arbejder vi primært på Microsoft platformen, men vores kompetencer spænder også over andre tekniske platforme:

Med disse teknologier løser vi mange opgaver fra udvikling af selvstændige applikationer til at være en del af en større leverance. Vi laver integrationer mellem systemer og skaber værdi med automatiseringer.