Skræddersyede digitale løsninger

 Skal du have udviklet en skræddersyet løsning til din virksomhed som er lidt ud over hvad der kan hives ned af hylden? Vi hjælper med at rådgive, designe og udvikle skræddersyede digitale løsninger

 

Median software

Hvordan kan vi hjælpe?

Et samarbejde med os bygger på kommunikation og det er vigtigt for os at forstå hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed. Derfor begynder vi altid vores samarbejde med at stille en masse spørgsmål så vi kan forstå jeres forretning og hvad der driver jer som virksomhed.

Når vi går ind i et samarbejde er det med henblik på at gøre en forskel, også i fremtiden – og jo mere vi ved omkring jeres forretning og den løsning der skal udvikles, jo bedre løsninger kan vi levere til jeres virksomhed.

Lad os hjælpe jer →

Fornyelse af eksisterende løsninger

Vi oplever ofte at når systemer har kørt i en årrække og forretningen er løbet fra systemerne, så skal de fornyes eller måske bygges helt om. Dette er noget vi har god erfaring med og noget som giver god værdi til forretningen. Vi har fokus på at man ikke bare kan rive alt ned og lægge forretningen på is. Vores fokus er at forbedre, udvikle og skabe værdi – trin for trin.

Beregnere og leadgeneratorer

Meget af det arbejde vi laver løbende for vores kunder er udvikling af beregnere eller avancerede formularer til at opsamle leads eller integrere direkte ind i et CRM system. Vi har bred erfaring i at integrere i forskellige typer af hjemmesider, så selvom du selv styrer din hjemmeside kan vi stadig lave en beregner eller en lead generator til dig.

Jeg skal bygge en ny app !

Måske står du og skal bygge en ny app til din service – den udfordrer vi gerne, da vi ofte ser at vi kan gøre en meget større forskel for et meget mindre budget i forhold til at bygge en avanceret web løsning som hurtigt kan skabe værdi – så kan det godt være at hen ad vejen at en app er det, som skal til. Men lad os udfordre dig på det først!

Flytning til skyen

Vi har lang erfaring i at flytte løsninger fra lokale servere eller webhoteller til en cloud løsning. Går du i de tanker, så lad os se på det og sammen kan vi lave en plan for flytningen uden at forstyrre forretningen. Måske skal der tænkes nyt i skyen og laves en plan for tilpasning – vi er med hele vejen.

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

4 + 5 =