Skræddersyede digitale løsninger

 Skal du have udviklet en skræddersyet løsning til din virksomhed? Vi hjælper med at rådgive, designe og udvikle skræddersyede digitale løsninger

 

Median software

Hvordan kan vi hjælpe?

Et samarbejde med os bygger på kommunikation og det er vigtigt for os at forstå hvordan vi kan skabe værdi for jeres virksomhed. Derfor begynder vi altid vores samarbejde med at stille en masse spørgsmål så vi kan forstå jeres forretning og hvad der driver jer som virksomhed.

Når vi går ind i et samarbejde er det med henblik på at gøre en forskel, også i fremtiden – og jo mere vi ved omkring jeres forretning og den løsning der skal udvikles, jo bedre løsninger kan vi levere til jeres virksomhed.

Lad os hjælpe jer →

Nyudvikling af software

Udviklingen af software starter lang tid før de første linier af kode skrives. Går du med tanker om at udvikle et nyt system så tag fat i os tidligt i processen, vi har kompetencerne til at indgå i alle roller i udviklingen af ny software – fra ide-genereringen over valg af teknologi og platform til implementering, drift og vedligehold.

Vi kan varetage hele udviklingsprocessen – eller vi kan agere projektledere, arkitekter og tekniske sparringspartnere for et allerede etableret udviklingshold. Lad os sammen finde den model som passer bedst til din virksomhed. Her er et udpluk af de opgaver vi ofte arbejder med:

 

  • Nyudvikling af online løsning, fx. SaaS løsninger eller interne løsninger
  • Videreudvikling og forbedringer af eksisterende softwareløsninger
  • Projektledere, rådgivere og arkitekter for virksomheder, hvor softwaren er blevet en flaskehals – eller man gå med tanker om at “skrive det hele om”
  • Tilføje et API eller integrere applikationer med andre systemer
  • Udviklere til afgrænsede opgaver

Fornyelse af eksisterende løsninger

Vi oplever ofte at når systemer har kørt i en årrække og forretningen er løbet fra systemerne, så skal de fornyes eller måske bygges helt om. Dette er noget vi har god erfaring med og noget som giver god værdi til forretningen. Vi har fokus på at man ikke bare kan rive alt ned og lægge forretningen på is. Vores fokus er at forbedre, udvikle og skabe værdi – trin for trin.

Projektledelse der får projekter i mål

Vores udviklere og projektledere har mange års erfaring i at udføre og lede projekter. Vores fokus er at lede et projekt i et dynamisk og omskifteligt miljø, hvor alt fra økonomi og tidslinier kan skifte. Det er her vores ledelse af et udviklingsprojekt kan gøre en forskel. Vi arbejder ud fra anerkendte principper som SCRUM og KanBan og tilpasser til det enkelte projekt. Vores fokus er at på at få projektet i mål – i tæt samarbejde med dig og din virksomhed. Vi har stor erfaring fra både offentlige og private virksomheder.

Sådan møder du os

Vi er altid interesseret i at høre om nye samarbejdsmuligheder. De første du møder er en erfaren projektleder til at lytte til jeres behov og fortælle omkring hvordan vi kan hjælpe med at skabe værdi for din virksomhed. Denne projektleder forbliver din kontaktperson gennem hele forløbet.

Afhængigt af projektet møder du herefter konceptudviklere, designere, udviklere og testere som alle arbejder sammen for at løse opgaven til din virksomhed.

Drift og Services

Efter et system er udviklet og godkendt sætter vi det i drift og herefter starter vi typisk et nyt samarbejde. Vi tilbyder rådgivning omkring forretningsudviklingen med dette system, hvordan det kan bidrage endnu mere. Vores teknikere holder øje med det, så du får besked omkring brugen af systemet. Således har vi en hel række services som bidrager endnu mere til at din virksomhed trives og at vores virksomhed bidrager til dette – det er både vi og i interesserede i. 


Jeg skal bygge en ny app !

Måske står du og skal bygge en ny app til din service – den udfordrer vi gerne, da vi ofte ser at vi kan gøre en meget større forskel for et meget mindre budget i forhold til at bygge en avanceret web løsning som hurtigt kan skabe værdi – så kan det godt være at hen ad vejen at en app er det, som skal til. Men lad os udfordre dig på det først!

Beregnere og leadgeneratorer

Meget af det arbejde vi laver løbende for vores kunder er udvikling af beregnere eller avancerede formularer til at opsamle leads eller integrere direkte ind i et CRM system. Vi har bred erfaring i at integrere i forskellige typer af hjemmesider, så selvom du selv styrer din hjemmeside kan vi stadig lave en beregner eller en lead generator til dig.

Flytning til skyen

Vi har lang erfaring i at flytte løsninger fra lokale servere eller webhoteller til en cloud løsning. Går du i de tanker, så lad os se på det og sammen kan vi lave en plan for flytningen uden at forstyrre forretningen. Måske skal der tænkes nyt i skyen og laves en plan for tilpasning – vi er med hele vejen.

Sprog og platforme

Dette er kun et uddrag af de teknologier og platforme vi bruger. Hvis du er i tvivl om vi favner jeres, så kontakt os.

.NET, .NET Core, ASP.NET, Node.js, PHP, Javascript, Angular, Vue, MSSQL, MySQL, RabbitMQ, Microsoft Azure, Serverless, Docker, GitHub, CI/CD, JWT, JSON, XML, YML

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

15 + 6 =