Vedligehold af din hjemmeside og services

 Vi ved at en sikker og bekymringsfri drift af din hjemmeside og services betyder en bedre brug af systemerne, både for medarbejdere og for kunder. Vi tilbyder professionel drift og vedligehold af dine systemer.

 

Median software

Hvorfor skal man bekymre sig om vedligehold?

Vedligehold er meget mere end at rette nogle tekster på din hjemmeside. Vedligehold for os er også at sikre at dine systemer er driftsikre og hele tiden er optimerede i forhold til hastighed, sikkerhed og teknologier.

Vi tilbyder både drift og hostingaftaler således du kan sammensætte den pakke som passer bedst til din virksomhed. Vores mål er at du skal slippe for bekymringerne omkring drift og vedligehold og overlade det til os.

Lad os hjælpe jer →

Drift af applikationer

Har du fået udviklet software til din virksomhed så har du også behov for vedligehold og drift på dette. Når virksomheden vokser og der kommer mere tryk på disse applikationer kan det være at der dukker nogle problemer op med driften – måske er det performance eller ønske om at videreudvikle.

Vi varetager mange opgaver på mange forskellige typer af applikationer. Det kan være at migrere din hostede applikation til et cloudmiljø, det kan være at skalere det eksisterende til at kunne håndtere mange flere transaktioner. 

Fælles for det hele er at applikationerne skal bidrage med værdi til virksomheden og det kan vi hjælpe med. Nogle af de opgaver vi typisk arbejder med:

 • Flytte en applikation fra almindelig hosting til et cloudmiljø
 • Udvidde en eksisterende applikation med et API, så det kan kommunikere med andre systemer.
 • Vedligeholde applikationer med opdateringer eller mere sikkerhed
 • Ændre opsætning og arkitekturen for at kunne skalere til flere kunder

Oplever din virksomhed nogle af disse problemer eller planlægger du at skulle skalere i fremtiden så er det vigtigt at du kontakter os for en uforpligtende samtale omkring mulighederne for at samarbejde med vores eksperter.

Services til vedligehold

Vi tilbyder en stor palette af services til vedligehold af hjemmeside. Alt fra sparring og rådgivning omkring sikkerhed og planlægning til reel udvikling på hjemmesiden. Vi tilbyder også professionel hosting, hvad enten det er cloud eller det er på specielle servere i professionelt hostingcenter. Hvis du er i tvivl om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed så kontakt os for en uforpligtende snak.

 • Projektstyring og rådgivning omkring vedlighold
 • Sparring og second-opinion omkring udvikling og vedligehold
 • Udvikling, frontend og backend
 • Omlægning til Cloud eller ny teknisk arkitektur
 • Hosting og skalering
 • Integrationer og optimeringer
 • Sikkerhedsoptimeringer af hjemmeside / web løsning

 

Drift af hjemmeside – CMS

Ens virksomhedsside er en vigtig brik i marketing og salg og er virksomhedens profil. Vi tilbyder at lave drift og vedligeholdelse på din hjemmeside. Med en aftale omkring drift hos os får du erfarne udviklere og teknikere – sammen med vores konsulenter kan vi også rådgive omkring nye tiltag på hjemmeside til at booste marketing og salg. Vores services inkluderer:

 • Hosting i professionelt datacenter med fokus på backup, sikkerhed og performance
 • Stærke teknikere som kender dit CMS og kan videreudvikle og vedligeholde din løsning.
 • Stærke rådgivere, konceptudviklere, grafikere og forretningskonsulenter som kan sparre og rådgive om nye tiltag.

 

Support og optimeringer

Mange virksomheder oplever at deres hjemmesider eller services bliver langsommere over tid. Det kan være fordi deres besøgende er mangedoblet eller noget helt andet. Vi hjælper med at lokalisere og fjerne disse performanceproblemer og yder support skulle der være spørgsmål i forbindelse med driften.

Sikkerhed og opdateringer

Det er vigtigt at din hjemmeside er sikker, over tid bliver næsten alle systemer udsat for forsøg på hacking og for at kompromittere sikkerheden. Det er vigtigt at din hjemmeside er på forkant med dette. Vi holder din hjemmeside opdateret til de nyeste versioner af softwaren og sikrer at din hjemmeside er sikker. Skulle uheldet være ude sørger vi også for at der er backup af hjemmesiden.

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

3 + 1 =