Vedligehold af din hjemmeside og services

 Vi ved at en sikker og bekymringsfri drift af din hjemmeside og services betyder en bedre brug af systemerne, både for medarbejdere og for kunder. Vi tilbyder professionel drift og vedligehold af dine systemer.

 

Median software

Hvorfor skal man bekymre sig om vedligehold?

Vedligehold er meget mere end at rette nogle tekster på din hjemmeside. Vedligehold for os er også at sikre at dine systemer er driftsikre og hele tiden er optimerede i forhold til hastighed, sikkerhed og teknologier.

Vi tilbyder både drift og hostingaftaler således du kan sammensætte den pakke som passer bedst til din virksomhed. Vores mål er at du skal slippe for bekymringerne omkring drift og vedligehold og overlade det til os.

Lad os hjælpe jer →

Sikkerhed og opdateringer

Det er vigtigt at din hjemmeside er sikker, over tid bliver næsten alle systemer udsat for forsøg på hacking og for at kompromittere sikkerheden. Det er vigtigt at din hjemmeside er på forkant med dette. Vi holder din hjemmeside opdateret til de nyeste versioner af softwaren og sikrer at din hjemmeside er sikker. Skulle uheldet være ude sørger vi også for at der er backup af hjemmesiden.

Support og optimeringer

Mange virksomheder oplever at deres hjemmesider eller services bliver langsommere over tid. Det kan være fordi deres besøgende er mangedoblet eller noget helt andet. Vi hjælper med at lokalisere og fjerne disse performanceproblemer og yder support skulle der være spørgsmål i forbindelse med driften.

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

7 + 10 =