Rejsen med QR koder er først lige begyndt…

Velkommen! Du er landet på denne side fordi du er nysgerrig på hvordan QR koder kan hjælpe med at bygge bro mellem den fysiske verden og et virtuelt univers.

Har du nogen sinde tænkt på at alt har en historie. Lige fra menuen på den restaurant du sidder på, til statuen i parken? Historien er meget mere end det vi lige ser – at fortælle historier (og meget andet) er noget af det man kan bruge QR koder til.

QR koder er en simpel måde at åbne for et online univers på. Opsæt information på din egen hjemmeside – eller lad os udvikle dette for dig – og giv dine besøgende mulighed for at få mere information.

Du printer et klistermærke med en QR kode på og placerer den på din menu, på statuen i parken, ved indgangen, ved udstillingen – mulighederne er mange.

COVID-19 Information

Efter COVID-19 har alle haft meget fokus på at begrænse smitte. Dette har resulteret i en øget brug af QR koder – i særdeleshed i butikker (QR kode i vinduerne for at komme til webshoppen) og på restauranter (intet menukort, men en QR kode – mange restauranter havde også QR koder til at opsamle personoplysninger for hvem der sad ved bordet). QR koder er berøringsfrie og hjælper med at begrænse smitten – vi så at kreativiteten med QR koder blomstrede under COVID-19.

Stadig nysgerrig?

Kontakt os i dag og lad os sammen bygge kreative og innovative løsninger sammen, hvad enten du skal bruge noget til din webshop, noget til din restaurant, eller hvis vi skal bygge en helt ny og revolutionerende digital platform sammen. 

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

14 + 9 =