Total løsningsgennemgang

Få overblik over dine løsninger og se om omkostningerne kan reduceres eller effekten kan øges

Få et overblik

Lad os gennemgå dine eksisterende løsninger indenfor hjemmeside, webshop, online markedsføring, hosting og meget andet. Vi gennemgår det systematisk og finder ud af om det er den rigtige løsning der er valgt og om der evt. er noget som kan konsolideres eller optimeres. Resultatet er ofte en reduktion i omkostningerne.

Har i det rigtige produkt?

Har du valgt det rigtige produkt? Mange gange er det dine leverandører som indirekte vælger, hvad du som virksomhed har brug for. Det er ikke sikkert at din leverandører forstår dine behov godt nok til at træffe dette valg. Sammen gennemgår vi virksomhedens mål og behov og vurderer de løsninger der er indkøbt, samt i hvor høj grad de indfrier jeres behov.

Overholder jeres leverandører deres forpligtelser?

Får i nok ud af de aftaler i har med leverandører? Vi analyserer sammen med jer data fra jeres leverandører af fx. online marketing og ser om det arbejde, der udføres hænger sammen med kontrakten og de forpligtelser de har overfor jer som virksomhed. Vi holder dem op på disse forpligtelser og sikrer at i får mest muligt ud af disse aftaler.

Vores erfaring er desværre at mange gange, så hænger den indsats en leverandør af online marketing leverer ikke op til forpligtelserne, eller så hænger den ikke sammen med virksomhedens strategi.

Sammenhæng mellem strategi og produkter

Hænger jeres løsninger sammen med det i vil som virksomhed? Når i vokser som virksomhed så er der ikke plads til at jeres strategi for marketing, hosting, websites osv. står stille. det skal følge med og være en aktiv del af jeres virksomhedsstrategi. Måske skal i til at integrere systemer med hinanden eller automatisere nogle af arbejdsgangene. Vi gennemgår løsningen og ser om der er en sammenhæng mellem jeres strategi og de løsninger i har. Hvis ikke laver vi en plan for at få det hele til at hænge sammen.

Virksomhedsdata

Median.dk
Lindholmsvej 57
9400 Nørresundby
info@median.dk
CVR.: 33756925

Nyttige sider

Sitemap

Nyttige sider

Handelsbetingelser

© 2019 - median.dk