Rådgivning

Professionel rådgivning indenfor softwareudvikling.

Avanceret software - bare enkelt

Mange virksomheder oplever i dag en stigende kompleksitet i deres software projekter. Det er helt fra din hjemmeside som skal tilpasses til dit publikum samtidig med at den skal føde din virksomhed med leads, til avanceret integration mellem virksomhedens forskellige systemer. Vi arbejder med avancerede systemer. Vi hjælper dig med at navigere i dette, således du får en enkel løsning.

Nye øjne på projektet

Har du et projekt, der trænger til et sæt nye øjne? Vi træder gerne til og kaster et kritisk blik på dit projekt, således du får det bedste resultat. Vi sætter os ind i dit projekt og vurderer løsningsforslaget fra leverandøren og rådgiver omkring omfang, pris og implementeringen. Resultater bliver et bedre projekt og ofte til en bedre pris.

Løsningsgennemgang

Vi gennemgår dine nuværende løsninger fra forskellige leverandører og hjælper med at finde ud af om de eksisterende løsninger kan samles i en enkelt løsning, samt hvilke konsekvenser det evt. vil få for driften. Resultatet af dette er et løsningsforslag til ændringer indenfor virksomheden og en optimering af driften.

Virksomhedsdata

Median.dk
Lindholmsvej 57
9400 Nørresundby
info@median.dk
CVR.: 33756925

Nyttige sider

Sitemap

Nyttige sider

Handelsbetingelser

© 2019 - median.dk