Progressive Web Apps (PWA)

En Progressiv Web App (PWA) er en kraftfuld måde at udvikle en webløsning på som også kan installeres på brugernes mobiltelefoner. Måske er en PWA et bedre og billigere alternativ til at udvikle en app?.

 

Median software

Hvad er en PWA?
En PWA er en web applikation som lever på nettet, ganske som en almindelige hjemmeside. Forskellen er at en PWA er optimeret til at interagere med en mobiltelefon eller en tablet for at fungere lidt som en app som vi kender den fra App store elle Google Play. Når brugeren besøger hjemmesiden vil de få mulighed for at installere din app og den vil fremgå på brugerens mobiltelefon som en ganske almindelig app, de vil ikke kunne se forskel.

Udviklingen af en PWA er mere enkel i forhold til en traditionel app og vedligeholdelse og udgivelse er meget hurtigere.

Lad os hjælpe jer →

Se en demo af PWA her →

Udvikling af en PWA

Vi har lang erfaring med at udvikle PWA til vores kunder og mange af de webløsninger vi normalt udvikler vil med få justeringer kunne redesignes til at fungere som en PWA. Dette gælder måske også dit projekt? Det er i mange tilfælde muligt at tage en eksisterende web løsning (fx. en hjemmeside, en webshop eller en almindelig web løsning) og udvide den med funktionalitet, således den vil fungere som en PWA og kan herefter installeres på brugerens mobiltelefon – nu er jeres web applikation endnu tættere på brugeren og de er kun et enkelt “tryk” væk på deres telefon.

Drift og vedligehold af PWA

Progressive Web Apps (PWA) skal hostes og driftes og de skal også typisk vedligeholdes og der kommer løbende nye features til. Med vores erfaring får i en kompetent samarbejdspartner til at drifte og videreudvikle på jeres PWA – og i takt med at i vokser og jeres PWA bliver mere populær kan vi også optimere performance og udviklingsprocessen således jeres PWA fortsætter med at være et aktiv for virksomheden og en god oplevelse for jeres kunder.

Fordele ved Progressiv Web App (PWA)

Når man skal digitalisere sin virksomhed eller tilbyde sine kunder flere produkter så er det nærliggende at kigge på en app. Det er trods alt noget alle er vandt til at interagere med hver dag og det er noget som vi alle tager for givet at man har med sig rundt. Derfor er det også mange gange apps som vi ser som første skridt mod at skabe en bedre brug af ens produkter. Det er her Progressive Web Apps (PWA) virkelig kommer til sin ret. Fordelene ved at bruge en PWA i stedet for en app er mange, her er nogle af dem:

  •  Billigere og hurtigere at udvikle end en traditionel app til både Android og iPhone. Mange gange er PWA den bedste sted at starte og komme hurtigt fra start.
  • Det ligner en app, der er ikon, startskærm og den opfører sig som en app på telefonen. Hvis ikke lige man ved det, er det svært at se at det ikke er en traditionel app.
  • Hurtigere end en traditionel app, nem at installere fra hjemmesiden og påvirkes ikke af opdateringer som en traditionel app gør.
  • Når den er installeret kan den godt fungere uden internet.
  • Mulighed for at sende notifikationer – push beskeder giver opmærksomhed hos de kunder som har installeret din nye (PWA) app.

Kontakt os i dag og find ud af om din næste app skal være en PWA og hvilke fordele det giver dig.

 

Hvad er en PWA?

En PWA kan groft sagt beskrives som en avanceret web applikation som er super-optimeret til mobiltelefoner og tablets. Langt hen ad vejen bygges en PWA ganske som en almindelig web applikation (hjemmeside). Den sidste del som gør den store forskel er at man udvikler en kobling mellem web applikationen og mobiltelefonen/tablet, så gør at man kan installere sin PWA på sin telefon og herefter opfører den sig som en traditionel app.

Det er således den samme “kode” som kan bruges på tværs af alle mobiltelefoner og tablets, det giver en kæmpe fordel i forhold til udvikling, vedligehold og den generelle pris på projektet.

Er du og din virksomhed i tvivl om det er en app i skal investere i så kan en PWA være en god “prototype” og man kan samle kunder og erfaringer meget hurtigere og for en væsentlig lavere pris sammenligned med at udvikle en fuld app til både iPhone og Android.

 

Kontakt os

Send os en email eller kontakt os via informationerne nedenfor.

info@median.dk

Send en besked

7 + 2 =