Sådan fungerer det

Sådan fungerer det, når du vælger at bruge median.dk til dit softwareprojekt

Rådgivning, sourcing og ledelse

At være uvildig rådgiver betyder at vi kun arbejder for din virksomhed, vi arbejder for at i kan få den bedste løsning af softwareprojekter. Det kan være alt fra at starte udvikling af software (apps, desktop eller web) eller installere nye produkter som et strategiskt tiltag i virksomheden.

Vores opgave består i at være koordinator, stille de svære spørgsmål og sikre at projektet bliver gennemført og bliver til en success.

Vi skaber overblik, gennemsigtighed og værdi i jeres organisation - specielt med henblik på IT afdelingen eller den software i har, udvikler eller tilkøber. Det betyder i realiteten, at gennem jeres betroede sparringspartner median.dk, sparer virksomheden ikke kun tid og penge, men får sikkerhed og tryghed oven i købet.

For at gøre det mere enkelt har vi skitseret et eksempel herunder. Det illustrerer blandt andet den rolle vi i median.dk varetager.

Uden median

Uden median skal du selv holde styr på det hele, hvem skal man vælge og er det nu den rigtige.

 

 

Med median

Hvis man bruger median.dk som samarbejdspartner så ser verden helt anderledes ud. Som virksomhed opnår vi i fællesskab et bedre projekt.

Virksomhedsdata

Median.dk
Lindholmsvej 57
9400 Nørresundby
info@median.dk
CVR.: 33756925

Nyttige sider

Sitemap

Nyttige sider

Handelsbetingelser

© 2019 - median.dk