Historien

Fra en ide om at bygge software til alle til at lave førsteklasses rådgivning

Fra web til rådgivning

Median er stiftet i 2014 som et spin-off fra virksomheden greenweb.dk. Dengang var fokus på at være et 360 graders webbureau, hvor man udviklede avancerede websites, lavede online marketing og fokus var på det gode håndværk, der er i at udvikle software af høj kvalitet. 

Sammen med Aalborg Hovedbibliotek blev der startet et projekt omkring at lave et system til at vise digitale skilte på storskærme med. Der blev udviklet en prototype og sat i drift. Samarbejdet med Aalborg Bibliotekerne var nu en realitet og det var på tide at skille de digitale skilte ud i sit eget firma. Det var det første produkt som median.dk havde i sin portefølge. Samtidig med at platformen til digitale skilte udviklede sig, deltog median.dk også i rådgivning indenfor softwareudvikling sammen med Aalborg Bibliotekerne.

Tiden siden etableringen af median.dk har gjort op med, selv at skulle udvikle hjemmesider, sælge online markedsføring og lave webshops - til nu at fokusere på at rådgive andre virksomheder omkring at vælge rigtigt første gang. Tiden i greenweb.dk viste at alt for mange virksomheder stoler blindt på den enkelte leverandør og ikke nødvendigvis får den bedste løsning, eller bare den løsning, de har behov for. Det er en af de ting median.dk hjælper virksomheder med.

I et stort, gråt marked - hvor det at bygge en hjemmeside, webshop, portaler eller andet software hurtigt bliver omkostningstungt og uoverskueligt - her kommer den uvildige softwarerådgiver ind i spillet og hjælper med at navigere i dette marked.

Virksomhedsdata

Median.dk
Lindholmsvej 57
9400 Nørresundby
info@median.dk
CVR.: 33756925

Nyttige sider

Sitemap

Nyttige sider

Handelsbetingelser

© 2019 - median.dk