Ofte Stillede Spørgsmål

Her finder du svar på de spørgsmål du måtte have. Du er også altid velkommen til kontakte os, hvis du er i tvivl.

Bygger i selv hjemmesider?

Nej, som udgangspunkt bygger vi ikke selv hjemmesider. Vi er en rådgivende virksomhed som hjælper med at bygge blandt andet hjemmesider. Det betyder at vi gerne sælger dig en hjemmeside, men vi finder den bedste leverandør af hjemmesider, og så styrer vi at i får bygget lige nøjagtigt den hjemmeside i har behov for, indenfor budgettet og til tiden. Man kan sammenligne os med en forsikringsmægler, en projektleder eller lignende. Vi er uvildige og arbejder for jeres virksomhed.

Hvad laver en softwarerådgiver?

Vores arbejdsopgaver spænder vidt og bredt. Vores kerneforretning er at yde førsteklasses rådgivning omkring softwareudvikling og hvordan det passer ind i organisationen. Vi rådgiver omkring prioritering, strategi og hvordan man får valgt det rigtige software i sin organisation. Vi kan også varetage udvikling, det vil sige at det ser ud til at vi selv udvikler software, men vores opgave er at forstå jeres problemstilling og på baggrund af dette så udvælge den korrekte leverandør. Vi kender vores leverandører godt og ved hvad de står for. Det betyder at vi kan finde den rette samarbejdspartner til hver enkelt projekt.

Jeg er i tvivl om min nuværende leverandør?

Vi oplever ofte at vores kunder er i tvivl omkring deres nuværende leverandør. Leverer de nu det de skal? Er det korrekt det de siger? Kan man få mere/bedre/hurtigere for samme budget hos en anden leverandør? Det er helt naturlige spørgsmål og noget af det vi er gode til at hjælpe med en afklaring på. Vi gennemgår gerne jeres nuværende aftale med en leverandør og vurderer om i vil få mere ud af at helt eller delvist skifte leverandør. Vores formål er at skabe den bedste løsning for jer som virksomhed. 

Virksomhedsdata

Median.dk
Lindholmsvej 57
9400 Nørresundby
info@median.dk
CVR.: 33756925

Nyttige sider

Sitemap

Nyttige sider

Handelsbetingelser

© 2019 - median.dk