Digitale skilte - administrer nemt dine storskærme med vores intuitive digitale skiltningsplatform

Sådan virker det

Bliv klogere på hvordan vores digitale skiltesystem virker

En digital skilteløsning i skyen

Vores digitale skilte er bygget omkring et avanceret CMS. Det hele ligger i skyen, det betyder blandt andet at både store som små virksomheder kan bruge få en løsning som passer netop til den enkelte virksomheds behov.

Med Median Digitale skilte består enhver løsning af 3 elementer.

Måden Median digitale skilte fungerer på er at hver skærm monteres på væggen, til skærmen kobles så en lille computer. Dette er mange gange en meget lille computer som blot kan afvikle en browser. 

Sammen med Median digitale skilte forhandler vi også små computere som vi har erfaring med kan levere en stabil præsentation.

Den computer som skal vise skiltene konfigureres således at den ved opstart automatisk starter en browser op (typisk Google Chrome) som så indlæser en enkelt side fra vores digitale skilteløsning.

Administration af de digitale skilte

Selve administrationen af indholdet sker ved at logge ind i vores centrale administrationssystem. I administrationssystemet oprettes der kanaler. En kanal er en samling af slides som skal vises på en skærm. Hver skærm har sin egen unikke adresse og kan vises på flere skærme på samme tid. Ønsker man forskellig indhold på flere skærme, er det så enkelt som at oprette flere kanaler som så kan præsenteres på en storskærm.

249,00 DKK
Pr. måned
1 kanal - alle indholdsskabeloner
200 Mb plads til billeder
For dig som har behov for en enkelt skærm til information.
995,00 DKK
Pr. måned
5 kanaler - alle indholdsskabeloner
500 Mb plads til billeder
For dig som har behov for en flere skærme til et kontor eller en butik.
1.799,00 DKK
Pr. måned
10 kanaler - alle indholdsskabeloner
5 Gb plads til billeder
For dig som har behov for mange skærme med forskelligt indhold på flere placeringer.
Tilpasset
Kontakt os for tilbud
For dig som har brug for mere end vores web baserede løsning. Du har enten mange skærme eller har brug for en tilpasset løsning.