Digitale skilte - administrer nemt dine storskærme med vores intuitive digitale skiltningsplatform

Få en tilpasset løsning

Vores digitale skiltesystem kan nemt tilpasses til netop din virksomheds behov

Digitale skilte i venteværelset

Får du besøgende som opholder sig i et venteværelse kan det være en god placering af et digitalt skilt. Du får mulighed for at informere mere effektivt og dynamisk end ved traditionelle foldere. Dine besøgende får samtidig information omkring evt. behandling og muligheder efterfølgende.

Digitale skilte til butikken

Har en en butik, hvor kunder kommer og ser på dine varer, så kan det være et godt blikfang med et digitalt skilt i butikken. Det inspirerer dine kunder, det informerer omkring tilbud og muligheder. Har du tilmed et butiksvindue mod en hovedgade eller gågade, kan du med fordel vende en skærm den vej og informere forbipasserende omkring din virksomhed og dine tilbud - også når du har lukket.

Digitale skilte til Biblioteket

Vi har stor erfaring med digitale skilte til biblioteker, hvor vi blandt andet også kan integrere med bibliotekets kildesystemer. Inspirer dine besøgende og informer dem omkring kampagner, arrangementer, temaer og meget mere. Vi fortæller gerne omkring hvordan vi har hjulper andre biblioteker med digitale skilte.

Digitale skilte til Hotellet

Informer dine besøgende omkring alt fra lokale arrangementer til spændende aktiviteter, både på og udenfor hotellet. Informer de besøgende i loungeområdet samtidig med at de får deres nyheder via en lysavis i bunden af det digitale skilt.

Digitale skilte til Hallen

Sponsorater er typisk hjertet i de lokale haller og sportsarenaer. Digitale skilte kan bruges til generel information i en hal, omkring åbne og lukke tider og meget mere. Det kan også bruges til at sælge annoncelplads til lokale virksomheder som samtidig med at støtte det lokale sportsliv også gerne vil profilere sig selv.

249,00 DKK
Pr. måned
1 kanal - alle indholdsskabeloner
200 Mb plads til billeder
For dig som har behov for en enkelt skærm til information.
995,00 DKK
Pr. måned
5 kanaler - alle indholdsskabeloner
500 Mb plads til billeder
For dig som har behov for en flere skærme til et kontor eller en butik.
1.799,00 DKK
Pr. måned
10 kanaler - alle indholdsskabeloner
5 Gb plads til billeder
For dig som har behov for mange skærme med forskelligt indhold på flere placeringer.
Tilpasset
Kontakt os for tilbud
For dig som har brug for mere end vores web baserede løsning. Du har enten mange skærme eller har brug for en tilpasset løsning.