Digitale skilte - administrer nemt dine storskærme med vores intuitive digitale skiltningsplatform

FAQ

Få svar på dine spørgsmål omkring digitale skilte

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge min egen computer?
Ja, du kan sagtens bruge din egen computer. Vi rådgiver naturligvis gerne omkring valg af computer og omkring teknikken bag det. Der er ingenting i vejen for at man sagtens selv kan finde den computer og det hardware man skal bruge.
Kan jeg købe en almindelig skærm, fx. i Bilka?
Ja, du kan sagtens købe en almindelig skærm i fx. Bilka. Noget af det man skal være opmærksom på er at en skærm fra fx. Bilka kan være svær at se, hvis der er meget lys, der hvor skærmen skal hænge. Det andet man skal være opmærksom på, er at en almindelig skærm ikke er beregnet til at være tændt i lang tid af gangen. Det betyder at den hurtigere mister sin effekt og vil således ikke holde lige så lang tid som en professionel skærm, der er designet til at stå tændt hver dag, måned efter måned..
Hvad hvis jeg opdaterer mit indhold, skal skærmen så genstartes?
Hvis du laver ændringer til en skærm (kanal) fx. ved at tilføje eller fjerne slides. Så opdager selve slideshowet det selv og alt efter, hvordan den enkelte skærm er konfigureret, så vil systemet selv genindlæse ændringerne og opdatere det hele.
Hvorfor ikke bare bruge Powerpoint?
Powerpoint er et godt system til faste visninger. Der, hvor man typisk vælger et specifikt system til digitale skilte er hvis man vil sidde ventralt og styre alle skærme. Når man vil opdatere sine slides på en Powerpoint, skal man tage skærmen offline og lave rettelserne. Hvis man har flere skærme, er det et stort arbejde at gøre det på tværs af alle de skærme man har. Med et dedikeret system til digitale skilte, kan man fra centralt hold af styre alle skærme uden at skulle ud til hver enkelt skærm og lave rettelserne der.
249,00 DKK
Pr. måned
1 kanal - alle indholdsskabeloner
200 Mb plads til billeder
For dig som har behov for en enkelt skærm til information.
995,00 DKK
Pr. måned
5 kanaler - alle indholdsskabeloner
500 Mb plads til billeder
For dig som har behov for en flere skærme til et kontor eller en butik.
1.799,00 DKK
Pr. måned
10 kanaler - alle indholdsskabeloner
5 Gb plads til billeder
For dig som har behov for mange skærme med forskelligt indhold på flere placeringer.
Tilpasset
Kontakt os for tilbud
For dig som har brug for mere end vores web baserede løsning. Du har enten mange skærme eller har brug for en tilpasset løsning.