Digitale skilte for maksimal synlighed

Digitale skilte giver dig mulighed for at markedsføre dig effektivt til mennesker, der hvor de er. Afventende eller forbipasserende kan nemt se dine digitale skilte. Nem og intuitiv platform.

Flexible digitale skilte til alle formål

Vores professionelle digitale kan bruges til mange forskellige formål. Alt fra store biblioteker med mange forskellige afdelinger spredt geografisk til den lokale fysioterapeut. Vi laver robuste og flexible digitale skilte.

Storskærme til alle organisationer

Med Median Infosystems får jeres organisation et moderne system til digitale skilte. Med vores intuitive brugergrænseflade er det nemt for alle i virksomheden at betjene de digitale skilte.

Med digitale skilte fra Median er det nemt at vise indhold på jeres storskærme - der kan vises mange forskellige typer af indhold og dette indhold kan vises på forskellige tidspunkter. Eksempelvis kan der vises en bestemt type indhold om formiddagen og en anden type indhold om eftermiddagen.

Vi tilbyder et skalerbart system til afvikling af indhold på storskærme. Der kan arbejdes fra centralt hold og kontrollere alle digitale skilte. Der skal blot være en internetforbindelse - det er alt.

Brian Hvarregaard

Brian er partner i Median og har i mange år arbejdet med at udvikle vores platform til digitale skilte og hjulpet virksomheder med at få det bedste ud af digitale skilte. Ring eller skriv en email til Brian og få en snak om, hvordan digitale skilte kan hjælpe jer.

+45 71 70 70 11

brian@median.dk